Februarie 22, 2023
Miley Cyrus, siluetă de model în cea mai nouă apariție în costum de baie. Fanii sunt impresionați
Cântăreața în vârstă de 30 de ani, a publicat pe contul său de Instagram, unde are o comunitate de peste 190 de milioane de fani, o fotografie în costum de baie, alături de un mesaj pentru promovarea noului său album.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu, din două piese, Miley Cyrus a pozat într-o poziție neobișnuită, în genunchi, cu capul într-o parte și brațele sprijinite de un perete. În dreptul fotografiei, artista a dezvăluit data de lansare a noului album și ceea ce pare a fi un vers din una dintre piesele sale:

I’m driving around town în a beat up old mercedes, you think I’m crazy. You might be right.#EndlessSummerVacation #March10

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

Din albumul Endless Summer Vacation face parte și cea mai recentă piesă lansată de Miley Cyrus, intitulată "Flowers", care a clasat-o pe cântăreață în topul  Billboard Hot 100 songs în săptămâna de debut, scrie perfecte.ro

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Hitul Flowers pare să redea sentimentele cântăreței în ceea ce privește divorțul de actorul australian Liam Hemsworth, în vârstă de 33 de ani, și a fost lansată de ziua lui de naștere, pe 13 ianuarie. 

Au trecut nouă ani de când Miley nu a mai avut un nr. 1 în Hot 100, cu Wrecking Ball în septembrie 2013. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75331211090088