August 26, 2021
Mihaela Rădulescu s-a săturat să fie criticată: Nu vorbesc cu oamenii răi sau proști
Mihaela Rădulescu este ținta haterilor în mediul online, așa că a luat poziție dură, scrie stiridecluj.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Mă gândeam la toți oamenii ăștia triști pe care-i blochez zilnic – femei neiubite și incapabile să se adapteze…, bărbați care mă jignesc prioritar despre vârstă, tot soiul de starlete porno care intră primele la comentarii, doar-doar le va deschide cineva pagina, diverși comercianți de bitcoins sau care promovează tot felul de păcăleli financiare. Cred că pe toți colegii mei de breaslă îi vizitează astfel de personaje.

Nu știu cum fac ei, dar eu blochez tot ce mișcă în direcția negativă, tot ce e jignire sau critică stupidă față de mine sau față de oameni pe care-i prețuiesc. N-am chef de oameni răi sau proști. N-am timp să le explic și nici vreo pornire de a-i aduce pe o cale mai bună. Îi blochez și pe cei care le dau like celor care mă atacă în vreun fel sau altul. N-am nevoie de o participare «democratică» în casa mea, nu mă interesează nici opiniile negative și nici părerile care mă irită, nu vreau urmăritori cu orice preț”, a spus Mihaela Rădulescu.

Vedeta le-a mulțumit celor care o laudă.

”Și-acum… să continuăm să ne zâmbim unii altora, să ne inspirăm reciproc, să ne susținem unele pe altele, dragi FEMEI puternice și să nu tolerăm în jurul nostru bărbați «mici» și needucați. Fără curățenie constantă, se adună prea multă mizerie. Chiar și umană. Vă iubesc pe cei care mă inspirați zilnic și vă mulțumesc că dați câte un semn de drag, când gândim la fel”, a mai spus Mihaela Rădulescu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2920718193054