Septembrie 14, 2017
“Mi-a amenințat și insultat soția”! Familia Ursu a făcut lumină în situația tortului buclucaș
După o ce s-a iscat un scandal de proporții referitor la pretinsa iresponsabilitate a Irinei Negară, Adrian Ursu a decis să povestească toate detaliile despre incident.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adrian Ursu a sărit în ajutorul soției sale dezmințind acuzațiile făcute anterior de către o pereche de miri. Ieri, pe profilul său de facebook, interpretul a povestit întreaga istorioară, care a luat amploare pe rețeaua de socializare precum că Irina Negară nu ar fi prestat serviciile sale până la capăt. Acesta a rămas indignat de felul în care presa a scris despre caz și a decis să-și informeze fanii cum de fapt s-a desfășurat în realitate toată situația.

Aseară am scăpat de fierbințeala negativă de la calvarul prin care a trecut Irina, m-am detașat de comentariile răutăcioase și am simțit că sunt gata să descriu totul obiectiv, chiar de sunt soțul Irinei...Mirele și-a exprimat indignarea că nu așa tortul cum trebuia, că ei au comandat altfel....A ajuns Irina și deodată s-a apucat de trebă.Irina încerca să facă tortul pe plac, el îi facea "capul dobă", ca și la invitați mai devreme.Aici a început "show-ul anilor 90” continuarea o găsiți aici.

 

În apărarea Irinei au venit mai multe persoane și vedete care au menționat că nu cred în informațiile publicate pe facebook de către miri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67641282081604