Martie 16, 2018
Melania Trump într-o rochie de culoarea verde. Vezi cât de bine îi stă vedetei în această ținută!
Mereu rafinată și elegantă, Prima Doamnă a Americii a apărut la braț cu Donald Trump la un eveniment purtând o ținută de culoarea verde crud.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă se zvonea că cei doi vor să se despartă, Melania È™i Donald Trump au apărut împreună la ceremonia de primire a prim-ministrului Irlandei, Leo Varadka. Pentru acest eveniment, Melania a ales să poarte o rochie de culoarea verde, o culoare emblematică pentru irlandezi. Pe lângă faptul că a purtat o rochie aprinsă la culoarea, de asenemea, această rochie avea pe ea un imprimeu de leopard. Prima Doamnă le-a adus un omagiu irlandezilor, optând pentru această rochie, căci mâine, 17 martie va fi St. Patrick Day, una din cele mai importante sărbători a poporului irlandez.

 

 

Amintim că, Prima Doamnă a Americii s-a născut pe data de 26 aprilie 1970, în Slovenia. Ea a activat în lumea modelingului, în calitate de model, dar È™i în calitate de designer vestimentar. Melania a devenit soÈ›ia lui Donald Trump în anul 2005, la È™ase ani după ce È™i-au început relaÈ›ia.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90336942672729