Noiembrie 04, 2020
Melania Trump, apariție de 22.000 de dolari la vot
Actuala Prima Doamnă a Statelor Unite a oferit încă o lecție de stil. Ieri a mers la o secție de votare din statul american Florida într-o ținută, care a costat 22 de mii de dolari. Pentru unii ar fi o avere, însă nu și pentru soția președintelui american. Melania Trump oricum nu ține cont de zerouri atunci când își face ținutele. Imaginea ei oricum valorează mult mai mult.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima doamnă a purtat o rochie, cu imprimeul clasic al unei celebre case de modă  - lanțurile, care a costat 4.500 de dolari, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi stiletto nude. Totuși nu rochia a fost cel scump articol ales de Melania pentru ziua în care este decis viitorul politic al soțului său, ci geanta, în valoare de aproximativ 17.000 de dolari, potrivit dailymail.co.uk.  

Din pozele distribuite de presa de peste Ocean observăm că Melania Trump a sfidat măsurile de protecție împotriva coronavirusului și a ieșit la vot fără mască de protecție. 

Prima Doamnă a SUA, fost model, s-a remarcat dintotdeauna cu ținute fără cusur. Chiar și cei mai înverșunați critici de modă nu au putut să-i ia aparițiile la periat din lipsă de argumente. De remarcat este că din anumite motive, mari designeri americani, precum Tom Ford, Marc Jacobs sau Sophie Theallet, au refuzat să o îmbrace pe Melania Trump. Ce-i drept, stilata doamnă nu a stat să plângă în pumn și a apelat la celebre case de modă din Europa. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5704727172852