Iulie 04, 2022
Melania Trump a avut o apariție rară în New York. Fosta Primă Doamnă a SUA a purtat o ținută casual
Melania Trump a avut o apariție rară în New York. Aceasta a fost fotografiată în timp ce se îndrepta spre Trump Tower. Ea a avut mereu alături o grămadă de membri ai serviciilor secrete, care au protejat-o la fiecare pas.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta Primă Doamnă, în vârstă de 52 de ani, a îmbrăcat pentru ieșire o cămașă verde, brodată, cu cordon. A combinat-o cu o pereche de pantaloni largi, cafenii și o pereche de balerini bej Roger Vivier. Încălțările Melaniei au o valoare de 695 de dolari.

Melania Trump a avut o apariție rară în New York

Cu toate acestea, ea și-a accesorizat ținuta cu o geantă Hermes Birkin crem. Un astfel de accesoriu poate avea un preț de la 11.000 dolari până la 30.000 dolari. Totul depinde în funcție de piele și model.

Părul ei lung a fost cel care a atras cel mai mult atenția. Fanii și-au dat seama că soția lui Donald Trump și-a mai deschis părul la culoare în ultimul timp.

Melania Trump, însoțită de serviciile secrete, la un centru spa

Melania și-a protejat ochii de soare cu o pereche de ochelari cu rame animal print. Membrii serviciilor secrete, care purtau costume albastre, ochelari de soare și căști în urechi, au protejat-o pe fosta Primă Doamnă în timp ce ieșea din vehicul și intra în clădire.

Melania Trump, într-o jachetă kaki, la o plimbare în New York

Se zvonește că soțul ei, fostul președinte Donald Trump se bucură în prezent de clubul său de golf din Bedminster, New Jersey. Acest lucru ar putea explica ieșirea Melaniei.

Melania Trump, îmbrăcată casual, la ieșirea dintr-un centru spa

Se pare că cuplul locuiește în stațiunea Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida. Melania și Donald Trump s-au mutat de la Casa Albă în ianuarie anul trecut.

Ce au observat fanii la jacheta fostei Prime Doamne

Jacheta purtată acum de Melania amintește de o altă ținută care a fost în atenția presei în anul 2018. Fostul președinte Donald Trump a spus mai târziu că aceasta trimitea un mesaj către „Fake News Media” cu jacheta de 39 de dolari, pe care a purtat-o ​​în timp ce se urca într-un avion pentru a zbura către McAllen, Texas.

„Melania și-a dat seama cât de necinstiți sunt. Nu-i mai pasă cu adevărat”, a scris el pe Twitter atunci, cu referire la piesa vestimentară controversată a Melaniei.

Donald și Melania Trump, fotografiați în momentul în care părăsesc Casa Albă

Melania a stat departe de atenția presei în ultimul timp. Ea a făcut un mare pas înapoi de la lumina reflectoarelor, de când președinția lui Trump a luat sfârșit anul trecut.

Melania a fost văzută la evenimente doar de câteva ori. Între timp, soțul ei a continuat să aibă apariții regulate. Au apărut informații despre Melania că este „rea și rece” față de soțul ei. În același timp se pare că ea e „fericită și relaxată” în viața de după Casa Albă.

Soții Trump, la un eveniment, împreună

Ea este adesea văzută la spa, uneori chiar de două ori pe zi, a raportat o sursă a publicației Insider. În ultimul timp s-a speculat că Melania nici nu ar locui prea mult timp cu soțul ei. Nici atunci când Donald Trump era Președinte nu se știa dacă ea locuiește la Casa Albă sau în Marylan, alături de părinții ei.

Melania Trump, zâmbitoare, aplaudând lângă soțul ei 

Barron Trump, alături de părinții săi, în august 2020, în timp ce coboară dintr-un avion privat, la Casa Albă 

Donald și Melania Trump, fotografiați la Joint Base Andrews, înainte de a urca în avionul cu destinația Florida, în ultima zi petrecută la Casa Albă 

Donald Trump, în timp ce o ține de mână pe Melania Trump, la Freedom Ball, în 2020 

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62979459762573