Mai 24, 2022
Meghan Markle și prințul Harry, gesturi drăgăstoase în văzul lumii. Cum au fost fotografiați
Cu ocazia turneului de polo călare la care a participat prințul Harry, și-a făcut apariția și Meghan Markle, iar fosta actriță pare că i-a purtat noroc soțului său, căci echipa lui a ieșit victorioasă și a plecat acasă cu trofeul, dar toate privirile au fost furate de gesturile drăgăstoase și de privirile ghidușe dintre Meghan și Harry.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îmbrăcată într-o fustă-pantalon cu pliuri, până deasupra genunchilor, și o cămașă neagră cu buline, Meghan Markle a accesorizat cu o pălărie cu boruri largi și ochelari de soare. După ce i-a făcut galerie lui Harry, ducesa de Sussex l-a așteptat pe podium, unde i-a înmânat cupa, dar i-a furat și un sărut, în văzul tuturor. Imediat, l-a șters grijulie de ruj, într-un moment intim care a arătat cât de mult le priește libertatea câștigată de când s-au mutat în California.

Meghan Markle și prințul Harry 

Ținuta lui Meghan a amintit multora ba de cele purtate de Julia Roberts în "Pretty Woman", ba de acelea ale prințesei Diana. Mai mult, în anul 1985, mama prințului Harry a apărut la meciul de polo al lui Charles într-o rochie cu același imprimeu, în alb și negru, scriu cei de la Daily Mail.

Nu este pentru prima dată când actrița din "Suits" își arată susținerea pentru pasiunea partenerului ei de viață. În urmă cu o săptămână, aceasta a fost pozată în pantaloni scurți, relaxată și zâmbitoare, în timp ce-i făcea galerie lui Harry.

 

 

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87338829040527