Octombrie 15, 2020
Meghan Markle a renunțat DEFINITIV la rețelele sociale
Nu o mai căutați pe Meghan Markle pe rețelele sociale. După ce a fost terorizată cu tot felul de articole care i-au pus în pericol imaginea, soția Prințului Harry a decis să se retragă definitiv din mediul online. În timpul unei conferințe virtuale, unde participarea a costat peste 1700 de dolari, Ducesa de Sussex a asemănat utilizatorii rețelelor cu dependenții de droguri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ea a confirmat că și-a șters propriile conturi din dorinţa de „autoconservare”, în contextul în care mediul online a devenit o obsesie şi un loc al abuzurilor.

„Pentru propria mea conservare nu am fost pe rețelele sociale de foarte mult timp. Am avut un cont personal cu ani în urmă, dar pe care l-am închis. Apoi am avut unul în instituția din biroul nostru din Marea Britanie. El nu a fost gestionat de noi, ci a fost o echipă întreagă. Asta venea cu obligaţiile pentru locul de muncă, dar am făcut o alegere personală şi am decis să nu mai am niciun cont, așa că nu știu ce este acolo și în multe moduri asta îmi este de folos”, a declarat Ducesa de Sussex. 

Ea a mai adăugat că oamenii care sunt dependenți de droguri sunt utilizatorii de pe rețelele sociale, iar timpul petrecut acolo este o  practică foarte nesănătoasă. 

„Dacă nu sunteți de acord cu ceva, nu faceți parte din problemă, faceți parte din soluție. Nu urî să împărtăşeşti – împărtășește ceva din partea dreaptă a problemei, astfel încât acest lucru să devină viral. Credința mea este mai mare decât frica mea. Sunt mai preocupată de viitorul lumii şi mă gândesc cum pot face acest lucru mai bun”, a completat soția Prințului Harry. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74609017372131