Aprilie 20, 2018
Meghan Markle a făcut o gafă majoră în vestimentație! Vezi pentru ce ținută a optat vedeta!
Meghan Markle și-a intimidat fanii după ce a ales o ținută neinspirată pentru o nouă apatiție publică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Am obișnuit să ne fascinăm de ținutele pe care le alege viitoarea soție a Prințului Harry atunci când apare-n public. De fiecare dată, alegerile ei sunt fermecătoare. De data aceasta, însă, Meghan a dat-o în bară. Fosta actriță a ales să poarte o rochie care era la modă acum zece ani. Ba mai mult, aceast model de rochie l-au purtat mai mult de zece vedete de la Hollywood. 

 

 

Meghan, împreună cu viitorul său soț Prințul Harry, la o lună înainte de nuntă, s-au întâlnit cu Ministrul Afacerilor Interne din Marea Britanie, Boris Johnson. Meghan Markle a purtat o rochie semnată de Black Halo, care se numește Jackie O. Chiar dacă ținuta a fost foarte drăguță și elegantă, totuși fanii au critica-to dur pe Meghan. Ei au scris comentarii negative la adresa acestei ținute, și au menționat că gusturile ei sunt demodate. 

 

 

Acum 12 ani în urmă, acest model de rochie l-a purtat actrița Blake Lively, după care Kim Kardashian în anul 2009. Au mai urmat multe alte vedete, printre care Scarlett Johanson, Katherine Heigl, Tyra Banks, Felicity Huffman.

 

Toate vedetele, însă, au purtat aceast model de rochie în anul 2009. Meghan, însă, s-a încumetat să apară în ea peste aproape zece ani. Stiliștii au criticat-o dur. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.0686964988708