Aprilie 12, 2023
Mastercard va celebra realizările femeilor antreprenoare în cadrul Women SME Leaders Awards
Cererile pot fi depuse de participantele din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Câștigătoarele concursului vor fi anunțate pe 2 mai 2023, în cadrul unei ceremonii virtuale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Compania Mastercard revine cu cea de-a doua ediție a premiilor Women SME Leaders Awards care are scopul de a celebra realizările femeilor care conduc sau dețin întreprinderi mici și mijlocii, care prin exemplul propriu inspiră următoarele generații de femei antreprenoare din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

Lansat în anul 2022 pentru a sprijini femeile antreprenoare,  Women SME Leaders Awards are scopul de a atrage atenția asupra femeilor care construiesc viitorul regiunii. După succesul primei ediții, în 2023 premiul a fost extins și în țările Europei de Est, unde la fel vor fi celebrate femeile lider și realizările lor din ultimul an.

Cererea de participare poate fi depusă până pe 22 aprilie 2023, accesând linkul.

"Afacerile deținute și conduse de femei sunt o forță puternică în economia globală și un factor-cheie al transformării și stabilității sale. Extinderea oportunităților pentru femei va ajuta nu doar la promovarea unei creșteri incluzive, dar și la realizarea potențialului lor nelimitat, asigurând prosperitatea economiei întru beneficiul tuturor. Anume din aceste considerente am decis să organizăm și în acest an decernarea premiilor Women SME Leaders Awards, care vor celebra istoriile de succes și realizările femeilor care conduc afaceri mici și mijlocii", a declarat Amnah Ajmal, Vicepreședinte executiv pentru Dezvoltarea Afacerilor Mastercard în țările din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

În total, premiul are 22 de categorii. Toate femeile directoare și cele care dețin o afacere, care au sediul central sau reprezentanțe în țările din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa sau care prestează servicii pe aceste piețe, pot fi nominalizate în una sau mai multe categorii. O candidată poate fi desemnată câștigătoare în mai multe categorii.

Concursul este organizat de către Mastercard și Entrepreneur Middle East. Participantele care vor fi incluse în lista finală a selecției vor fi evaluate de către o comisie de jurizare condusă de  Mastercard.

Componența comisiei de jurizare:

  • Amnah Ajmal, Vicepreședinte executiv pentru Dezvoltarea Afacerilor Mastercard în țările din Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa;
  • Tamara Pupic, redactor-șef la Entrepreneur Middle East;
  • Nezha Alaoui, director general la Women Choice.

Proiectul face parte din angajamentul global al Mastercard de a implica 25 de milioane de femei antreprenoare în economia digitală până în 2025, în scopul de a crea o lume mai durabilă și incluzivă.

Anul trecut, au fost depuse 4021 de cereri de participare la concurs în Orientul Mijlociu și Africa.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.7112481594086