Septembrie 22, 2016
Marion Cotillard este însărcinată
Actrița care este considerată vinovată în cazul divorțului Angelinei Jolie și Brad Pitt așteaptă un copil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița franceză Marion Cotillard va avea un copil. Ba mai mult, se presupune că acest copil l-ar fi conceput cu Brad Pitt în timpul filmărilor thriller-ului «Allied». Anume acel film în care partenerul lui Marion a fost chiar Brad Pitt. Conform spuselor multor martori, pa platoul de filmare pur și simplu «fierbea o tensiune sexuală». Filmările au avut loc în martie, iar Marion trebuie să nască în decembrie. Puteți să vă convingeți personal calculând.


Acesta este al doilea copil al actriței în vârstă de 40 de ani. Cotillard mai educă un copil cu regizorul Guillaume Canet care este concubinul acesteia. Actrița spune că se simte foarte fericită în relația de 10 ani cu regizorul și îi pare nespus de rău că aceasta este implicată în divorțul lui Pitt și Jolie.
Marion susține că Pitt este un om bun, lucru care nu-l poate spune și despre Jolie. Actrița spune că în timpul filmărilor filmului «Allied» Angelina venea la locul unde aveau loc filmările și se purta neprietenos peste măsură, iar mai târziu a renunțat cu totul să mai comunice cu Marion.

Nimeni dintre cei implicați probabil în cel mai răsunător divorț din ultimii ani, la care acum se mai adaugă și sarcina lui Cotillard, așa și nu a mai hotărât situația până la capăt. Aceștia au venit doar cu comentarii de genul «să fie respectată viața privată într-un moment atât de greu». Asta a servit ca un temei în plus să fie pus la îndoială motivul divorțului cuplului Pitt și Jolie - «contradicții ireconciliabile».



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1221332550049