Ianuarie 31, 2023
Marina Cârnaț: "Cum să faci ca soțul tău să fugă de la tine?"
Este una dintre cele mai urmărite și apreciate bloggerițe de la noi. Postările ei inspiră mii de femei, iar viziunile ei și sfaturile pe care le oferă femeilor i-au adus o comunitate impresionantă în mediul online.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De această dată, bloggerița a vorbit comunității sale despre lucrurile subtile care îi îndepărtează pe bărbați.

"Nu îi pune niciodată întrebări directe. Mereu evazive. Testează-l. Ține-l astfel în suspans. El mereu trebuie să fie conectat cu ceea ce gândești și faci. De genul: “Observi ceva diferit la mine azi?”. El trebuie să-ți facă complimente. Ah, foarte important, să îl testezi anume când el este cel mai ocupat.

‼️Critică-l cât mai des. Observă doar lucrurile negative și atenționează-l de fiecare dată. Tu îi dorești doar binele!

‼️Cât se poate de răbdat? Tu doar ești regina. Ordonă soțului ce și cum trebuie să facă. Cât să câștige. Cum să vorbească. Când să plece și să vină acasă. Când și cu cine trebuie să se întâlnească. Tu doar știi mai bine! Tu conduci, căci pe el nu îl duce capul!

‼️Folosește cuvinte înjositoare în discuțiile cu soțul. Abordează un discurs cât mai expresiv și plin de aroganță. Anume așa cuvinte îl vor stimula la acțiune, el se va simți vinovat. Manipulează-l!

‼️Compară-l mereu cu alți bărbați. În special, adu-l în față pe cel mai bun prieten sau vecin sau rudă. Lasă să știe de la cine să ia exemplu și spune-i exact toate punctele lui slabe. Dar cel mai eficient e atunci când îl compari cu foștii tăi prieteni.

‼️Nu îi oferi timp și spațiu personal. Ocupă-l mereu cu ceva sarcini. De altfel, el va degrada, nu va face nimic și tu vei face totul. Sau tu vrei să continui să faci treaba pentru el?", a scris Marina Cârnaț, pe pagina de Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0764269828796