Aprilie 26, 2018
Mariah Carey a slăbit fulgerător de repede. Află la ce metodă a apelat vedeta
Interpreta Mariah Carey este din nou într-o formă fascinantă, într-un timp atât de scurt. Cum i-a reușit vedetei acest lucru?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mariah Carey a trecut prin perioade dificile în ultima vreme. Vedeta face acum tratament, ea are depresie bipolară. Dar și despărțirea de James Packer a turmentat-o foarte mult pe artistă. Săturându-se să țină diete stricte, care, din păcate nu dădeau niciun rezultat, vedeta a renunțat, în general, la ele.

 

 

A pus multe kilograme în plus pe ea, acum însă a reușit să revină la silueta fit cu care ne-am obișnuit. Deși, nu se știe exact câte kilograme a pierdut vedeta, are o siluetă uluitoare. Mariah și-a făcut operație pentru a-și diminua stomacul. Și se vede că rezultatul a fost pozitiv. 

Artista a fost surprinsă luând cina într-un restaurant "Mastro", din Beverly Hills, împreună cu tânărul dansator pe numele Bryan Tanaka, în vârstă de 35 de ani. 

 

 

Chiar dacă se vede cu ochiul liber căt de mult a slăbit Mariah, totuși fashioniștii au criticat-o dur pentru ținuta pe care a ales-o ea. Rochia mulată demult nu mai e la modă, nemaivorbind de dresurile cu plasă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1533687114716