Septembrie 01, 2021
Mama lui Jennifer Lopez joacă într-o reclamă alături de Ben Affleck
Mama lui Jennifer Lopez, Guadalupe Rodríguez, a jucat într-un spot regizat de Ben Affleck.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mama interpretei, Guadalupe Rodríguez, pe care prietenii o alintă Lupe, este apariția neașteptată dintr-un nou spot regizat de Ben Affleck pentru WynnBET, o aplicație de pariuri sportive și iGaming de la Wynn Resorts.

În spotul lansat luni, Rodríguez, care s-a născut în 1945 în Puerto Rico, se distrează la slot-uri. „Haide, Lupe! Hai, fată, că poți!”, își spune ea.

În spotul filmat în Las Vegas acum două luni apar, pe lângă Affleck însuși, vedete precum Shaquille O’Neal, Melvin Gregg și alți entuziaști ai pariurilor sportive.

Apropo, surse din anturajul lui Ben Affleck și Jennifer Lopez declară că aceștia își iau cât se poate de în serios relația și că nu exclud să facă foarte curând planuri de căsătorie. Una dintre acestea a declarat pentru The Sun: „Jennifer este perfectă pentru Ben – este puternică și nu are probleme să îl pună la punct. Nu bea niciodată – așa că nici Ben nu bea acum, și funcționează foarte bine pentru ei.” Aceeași sursă a mai spus: „Au ținut mereu legătura de-a lungul anilor (…) iar mama lui Jennifer l-a iubit mereu pe Ben.”, scrie elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70261812210083