Octombrie 20, 2020
Mama lui Cristiano Ronaldo face dezvăluiri uluitoare. A vrut să-l avorteze
Mama lui Cristiano Ronaldo a făcut o serie de afirmații șocante despre viața celui mai bun și iubit fotbalist din lume, încă din perioada când acesta se afla în pântecul ei. Femeia a recunoscut că a făcut tot posibilul să-l avorteze pe Ronaldo, însă nu i-a reușit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Femeia ar fi încercat să piardă copilului prin metode băbești, după ce medicul a refuzat să o ajute să scape de sarcină. Era foarte săracă și creșterea fiului său ar fi însemnat o povară în plus, scrie viva.ro. 

„Femeie, nu te pot lăsa să faci nebunia asta! Știu că-ți este greu, nu vreau să spun că unde cresc trei, cresc și patru. N-am voie, dar, dacă insiști, îți arăt un caiet de-al meu, unde am trecute zeci de paciente ce nu pot rămâne însărcinate! Unele se chinuie chiar de 10 ani. Tu ai șansa asta și îți bați joc de ea?”, i-a spus medicul, care a gonit-o din cabinetul său. După acea situație, Maria Dolores dos Santos Aveiro susține că a băut bere neagră, apă fiartă și a alergat până la epuizare pentru a pierde sarcina. 

”Pe 5 februarie 1985, când, i-a văzut picioarele nou-născutului, îi zice femeii: Ăsta sigur se face fotbalist. O să vă aducă bucurii, vei vedea”, a scris Cătălin Oprișan, despre momentul nașterii celui mai strălucit fotbalist al planetei. Destinul a vrut însă ca Ronaldo să se nască și să devină unul dintre cei mai talentați oameni din fotbal.

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a devenit primul fotbalist din istorie care a reuşit să strângă un miliard de dolari pe parcursul carierei sale de jucător.

Ronaldo, în vârstă de 35 ani, a câştigat anul trecut suma brută de 105 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, fiind al treilea sportiv din istorie care ajunge miliardar înainte de retragerea din activitate.

Portughezul este însă primul care reuşeşte să atingă această barieră într-un sport de echipă, după ce a adunat 650 milioane de dolari din salarii, pe parcursul celor 17 ani ca profesionist, şi este de aşteptat să ajungă la 765 milioane dolari din salarii, graţie actualul său contract cu Juventus, care se încheie în 2022, subliniază Forbes. Restul banilor adunaţi de Ronaldo provin din contracte publicitare şi alte activităţi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6389989852905