Mai 23, 2023
Mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate! Iată cele mai curajoase dive de la Cannes
Cea de-a 76-a ediție a festivalului de la Cannes, care are loc între 16 și 27 mai, a adunat pe covorul roșu cele mai frumoase celebrități din industria cinematografică și nu numai. Divele s-au întrecut în ținute extravagante, care le-au evidențiat siluetele fără cusur. Cele mai curajoase dintre vedete și-au expus fără rușine sânii sau lenjeria intimă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Julia Fox (33 de ani) a uimit la petrecerea Art of Elysiun, de la Cannes, îmbrăcată într-o ținută care i-a  expus sânii. Actrița a lăsat puțin loc imaginației într-un corset din plastic transparent, realizat de Cameron Hancock, și o fustă albă și voluminoasă, de la Sang Studio. Toate privirile au fost ațintite către bustul perfect al șatenei, care a avut grijă să fie fotografiată din toate unghiurile, scrie click.ro

Julia Fox a întors toate privirile (Foto: GETTYIMAGES)

Irina Shayk (37 de ani) a arătat precum statuile zeițelor grecești, pe covorul roșu de la Cannes, la premiera filmului „Firebrand”. Manechinul a optat pentru o ținută inedită, din piele, formată dintr-un top cu bretele și o fustă cu talie extrem de joasă, în formă de sirenă. Irina și-a etalat cu mândrie abdomenul tonifiat și a fost una dintre aparițiile cele mai lăudate de la festival.

Irina Shayk, cu abdomenul la vedere (Foto: GETTYIMAGES)

Frédérique Bel (48 de ani) a fost o apariție cu adevărat sexy! Actrița de origine franceză a ales să poarte o salopetă transparentă pictată cu maci, și o haină roșie cu volănașe. Toată lumea a remarcat că Frédérique nu a purtat sutien la această ținută, care i-a expus sânii și lenjeria intimă.

Frédérique Bel a venit fără sutien (Foto: GETTYIMAGES)

Eva Herzigová (50 de ani) a fost și ea o apariție de neuitat! Modelul ceh a făcut furori într-o rochie de culoare neagră, transparentă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Deși nu mai are 20 de ani, Eva și-a păstrat silueta de manechin, astfel că își permite cu ușurință să poarte și astfel de ținute sumare.

Eva Herzigová, cu chiloții la vedere (Foto: GETTYIMAGES)

Naomi Campbell (53 de ani) are reputația de a livra cele mai spectaculoase ținute pe covorul roșu și a făcut-o și de această dată, la Festivalul de Film de la Cannes. Prezentă la premiera filmului „Killers of the Flower Moon", de Martin Scorsese, ea a venit îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, de culoare roșie și o tunică din pene roz. În partea bustului și a abdomenului, ținuta a prezentat decupaje, care au lăsat să se vadă piele în cele mai sexy zone.

Naomi a ales o rochie roșie (Foto: GETTYIMAGES)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0744073390961