Noiembrie 17, 2020
Magie pe timp de pandemie. Moș Crăciun va purta vizieră
În ciuda pandemiei, Moș Crăciun este la datorie, cel puțin în New York. La fel ca și noi toți, Moșul va respecta măsurile de protecție. Astfel, anul acesta copiii nu vor putea să se așeze pe genunchii lui și vor respecta distanța socială atunci când se vor apropia de bătrânul cel bun pentru a le spune ce își doresc de sărbători.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De asemenea, vor fi folosite panouri de plexiglas, viziere și măști. Și decorul va deveni o barieră pentru a proteja personajele: cutii de cadou false și pomi de Crăciun vor împiedica vizitatorii să se apropie, scrie alephnews.ro. 

Alte măsuri de siguranță includ sesiuni de dezinfectare a suprafețelor frecvent atinse de copii, dezinfectant de mâini la disponibilitatea tuturor și rezervări online, menite să reducă cozile care se formau în alți ani.

Legenda lui Moș Crăciun datează din secolul 3, personajul voios al zilelor noastre fiind atribuit unui călugăr numit Nicolae din Patara, regiunea Myra sau Turcia zilelor noastre. Acesta era cunoscut pentru faptul că și-a vândut toate bunurile, oferind banii celor nevoiași pe care îi întâlnea în pelerinajele sale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73548364639282