Iunie 22, 2020
Magda Pălimariu, siluetă de invidiat la 41 de ani! Dieta prezentatoarei Pro TV
Magda Pălimariu va împlini curând 41 de ani și arată splendid! Are o siluetă de invidiat și multă lume se întreabă care sunt secretele ei. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV nu se ferește și vorbește deschis despre ce o ajută să se mențină în formă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prezentatoarea Pro TV rată extrem de bine, iar trecerea timpului nu a lăsat nicio urmă nici pe chipul și cu atât mai puțin pe trupul său.

Magda pare să fi moștenit o genă bună, dar a avut întotdeauna grijă să se întrețină. Nu ține diete exagerate, pentru a se înfometa, însă nici nu exagerează cu alimentele sau obiceiurile care știu că nu îi fac bine: 'Nu fac nimic deosebit, pur și simplu am încercat mereu să am grijă de mine și de sănătatea mea. Sunt atentă la ce mănânc, dar asta nu înseamnă că stau flămândă sau că nu mănânc ceva dulce atunci când mi-e poftă. Mereu am făcut sport și cred că asta ajută foarte mult. Chiar și în perioada de izolare am făcut exerciții acasă', a precizat Magda Pălimariu pentru Libertatea.

                                                                  

În urmă cu câțiva ani, Magda Pălimariu susținea că cel mai des optează pentru diete disociate atunci când vrea să scape de câteva kilograme.

”Alimentele care îmi plac cel mai mult sunt sărace în kilocalorii. Preferatele mele sunt fructele, salatele proaspete, preparatele din pui, pește și fructele de mare. Încerc să mă mențin în formă printr-un stil de viață cât mai echilibrat, fară excese, bazat pe o alimentație sănătoasă, mereu susținută de exerciții fizice zilnice. În ceea ce privește regimul de slăbit, trebuie să recunosc că nu am fost niciodată adepta dietelor drastice, în schimb regimul disociat dă rezultate excelente atunci când vreau să scap de câteva kilograme. Poți să mănâci oricât vrei, doar că trebuie să mănânci alimentele separat, să nu le combini și, bineînțeles, să alternezi dieta cu sport”. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1276814937592