Martie 21, 2023
Madonna dezvăluie cele 5 reguli pe care le-a impus copiilor ei
Madonna le-a impus copiilor săi cinci reguli stricte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Madonna a dezvăluit în acest weekend care sunt regulile pe care cei șase copii ai săi trebuie să le respecte cu orice preț. Artista în vârstă de 64 de ani a postat pe Instagram Story o imagine în care ținea în mâna un afiș pe care erau inscripționate cele cinci „reguli ale casei.”, scrie elle.ro

„1. Zâmbește. 2. Fii fericit. 3. Ascultă-i pe ceilalți. 4. Vorbește cu bunătate. 5. Fii fericit cu ceea ce ai”, scria pe panoul Madonnei.

Cântăreața are șase copii: gemenele Estere și Stella, în vârstă de 10 ani, Mercy James, în vârstă de 17 ani, David, în vârstă de 17 ani, Lourdes, în vârstă de 26 de ani, și Rocco, în vârstă de 22 de ani.

Madonna reveals 5 household rules her children must follow

La începutul acestui an, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, artista a vorbit despre provocările pe care rolul de mamă i le-a adus, mărturisind că maternitatea „a fost cea mai dificilă, cea mai grea bătălie.”

 

„Astăzi încă mă lupt să înțeleg cum să fiu mamă și să-mi fac treaba. Oricine ai fi, a avea copii și a-i crește este o operă de artă”, a continuat Madonna. „Nimeni nu îți dă un manual. Trebuie să înveți din greșeli. Este o profesie care necesită mult timp. Și este epuizantă pentru că nu există niciodată timp pentru odihnă.”

Artista a mai precizat și că ceea ce o face extrem de fericită este faptul că cei șase copii ai săi sunt creativi și că își urmează pasiunile.

„Nu am încurajat-o niciodată pe fiica mea, Lola, să facă muzică sau pe fiul meu, Rocco, să picteze. Dar i-am expus întotdeauna la artă, la muzică. Sunt mulțumită de cum sunt ei astăzi. Și sunt mândră de munca lor.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59035301208496