Decembrie 04, 2020
Lux și opulență. Kylie Jenner nu-și cruță deloc milioanele
Îşi permite orice nebunie! Kylie Jenner şi-a cumpărat un avion privat de 72,8 milioane de dolari. Vedeta americană şi-a comandat aparatul de zbor după gustul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși a pierdut titlul de „cea mai tânără miliardară din lume”, Kylie Jenner a dat lovitura cu compania ei Kylie Cosmetics, din care mai deţine 51%, după ce a vândut restul acţiunilor gigantului Coty cu o sumă uriaşă.

La vârsta de numai 23 de ani, ea are o avere de 700 de milioane de dolari şi îşi permite orice extravaganţă. Tânăra magnată a cumpărat aparatul de zbor Global Express înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19. L-a folosit în august cu ocazia aniversării zilei sale de naştere. L-a comandat cu decoraţiuni roz, pentru că este culoarea ei preferată, folosită şi în afacerea cu produse cosmetice. Cabina avionului are dimensiunile de 2,4 metri lăţime, şi 18 metri lungime, 28 de ferestre şi ornamente roz pentru a-i da o formă aparte.

Avionul are și o cameră pentru distracţii, o cameră pentru odihnă, două băi, zonă pentru echipaj, debara şi o încăpere mare pentru bagaje. Aparatul de zbor nu a fost folosit numai pentru aniversarea lui Kylie. În februarie, când fiica ei, Stormi Webster, a împlinit doi ani, ea a dus-o la Disney cu aeronava personală. Cele două au fost însoţite de fostul iubit al afaceristei, care e și tatăl micuței, Travis Scott în vârstă de 28 de ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58693432807922