Noiembrie 01, 2018
Lucruri pe care nu le știai despre copiii născuți în noiembrie!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bebelușii născuți în noiembrie au o minte ascuțită și sunt plini de idei. Deși nu vorbesc în mod deosebit, își fac mulți prieteni. Sunt atleți excepționali. Cercetările demonstrează faptul că bebelușii născuți toamna dispun de înclinații sportive. Se pare că cei care au venit pe lume în această lună, au cea mai bună condiție fizică, fiind urmați îndeaproape de cei născuți în octombrie.

 

 

Bebelușii care au venit pe lume în noiembrie prezintă un risc redus de a dezvolta o îmbolnăvire a sistemului imunitar, precum scleroză multiplă, conform unei cercetări recente. Studiul a fost desfășurat de un grup de oameni de știință în cadrul Universității din Londra și a Universității Oxford și a sugerat faptul că dezvoltarea sistemului imunitar al bebelușilor nou-născuți și nivelurile lor de vitamina D variază în funcție de luna în care au venit pe lume. Rezultatele au legătură cu expunerea prelungită a mamei la razele soarelui în perioada sarcinii.

 

 

Bebelușii născuți în noiembrie trăiesc mai mult. Există în acest sens mai multe studii științifice, care prevăd o durată mai lungă de viață cu 160-219 zile. Conform unui studiu recent desfășurat de Universitatea din Chicago, cei mai mulți centenari s-au născut în intervalul cuprins între lunile septembrie și noiembrie. Totodată, copii născuți în noiembrie, au tendința de a dezvolta mai multe alergii alimentare, în special la ouă și lapte. Premisa de la care s-a pornit a constat în faptul că la bază se află nivelul ridicat de polen care apare primăvara și care coincide cu o dezvoltare importantă a sistemului imunitar care are loc la nivel intrauterin în același timp.

 

 

Cei născuți în ultima lună de toamnă au o greutate mai mică. Conform Procedurilor Academiei Naționale de Știință, bebelușii din noiembrie gestează în medie cu o săptămână mai puțin decât confrații din lunile anului care nu fac parte din toamnă sau iarnă și cântăresc de asemenea mai puțin. Viitoarele mămici o pot considera veste bună, dat fiind faptul că vor avea parte de un efort mai redus la naștere.

 

 

Piatra caracteristică celor născuți în luna noiembrie este topazul. Denumirea sa provine din limba sanscrită, însemnând foc. Topazul roșu și roz a fost adeseori folosit în bjiuteriile casei regale din Rusia. În timpul Evului Mediu, se considera despre topaz că poate vindeca diverse afecțiuni.

 

 

Iar floarea caracteristică celor născuți în luna noiembrie este crizantema. Ea simbolizează fericirea, bucuria și dragostea. Este folosită pentru a ameliora febra, durerea de gât și de cap.

 

 

Așadar, copiii născuți în luna noiembrie: sunt misterioși, delicați, nu vor să rănească pe nimeni, sunt deseori greșit înțeleși, nu cer favoruri și au o carismă aparte, devenind punctul de atracție în orice cerc de oameni. Și asta se datorează zodiilor scorpion și săgetător, care sunt specifice lunii noiembrie.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54759550094604