Martie 30, 2023
Lucruri pe care le-am invatat de la Coco Chanel, o femeie care a facut istorie
Imbracaminte masculina, sacouri din tweed, Chanel no5, coliere din perle. Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care ma poarta cu gandul la Coco Chanel si la lumea conturata de ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Iata cateva lucruri pe care sa le invatam de la Coco Chanel si care, pot aduce noi perspective in viata ta!

„Cand incepi sa ai curaj si sa crezi in tine, lumea iti ofera posibilitati infinite.”

Iesi din zona ta de confort. Pune-ti intrebari, dezvolta un mod nou de gandire, cunoaste lumea. Ai curaj sa faci acele lucruri pe care ti-ai dorit mereu sa le faci. Poti intalni oportunitati la fiecare pas.

Coco Chanel a sustinut intotdeauna „vreau sa apartin viitorului!” si exact asta a facut. Cu un mod de gandire pragmatic si original, Chanel nu s-a temut niciodata sa iasa din tipare. Sa se impuna si sa arate cu adevarat cine este si de ce este in stare. Am intalnit aceasta fraza in cartea „Actioneaza si gandeste precum Coco Chanel”. , scrie andreearaicu.ro

C IS FOR COCO CHANEL - WHO RUN THE WORLD? - The Little Homie AU

Joaca-te cu bijuteriile tale

Chanel mixeaza bijuteriile. Se joaca intotdeauna cu asezarea acestora, astfel ca vei vedea brose aplicate pe palarie, pe brau sau chiar pe umar. Le poarta intr-un mod inovativ si realizeaza contraste rafinate in creatiile sale, pornind de la siraguri de perle, lanturi si bratari.

Brosele purtate pe palarii, esarfe sau pe umar extrem de seducatoare. De asemenea, orice tinuta este mai rafinata atunci cand ii adaugi un colier cu perle. Chiar si un outfit simplu, all black.

10 things you didn't know about Coco Chanel | MiNDFOOD

Fa-ti timp pentru prietenii tai

Prietenii sunt importanti: sunt acele persoane alaturi de care poti discuta despre orice, poti obtine perspective noi, care sa te ajute sa iti largesti orizonturile. Suna-ti prietenii, iesi in oras si spune-le cat de mult tii la ei. Oricat de aglomerata este viata de zi cu zi, incearca sa incluzi in programul tau macar o discutie cu prietena cea mai buna. Trateaza-i pe cei din jurul tau exact asa cum iti doresti sa te trateze si ei: arata-le cat de importanti sunt.

Urmeaza-ti intuitia

Coco Chanel se incredea in destin. Intuitia sa o ajuta sa intalneasca acei oameni potriviti, alaturi de care aceasta a atins succesul. Mai trebuie sa spun ca aceeasi intuitie exceptionala este regasita si in creatiile sale? Ea simtea ce isi doresc femeile, astfel ca  revolutionat moda feminina pentru totdeauna.

Tine la distanta persoanele toxice

Chanel si-a construit imperiul avand langa ea oamenii potriviti. Ea a stiut sa renunte la oamenii toxici si la acele relatii care o lasau fara energie. A fost mereu atenta atat la prietenii ei, cat si la colaboratori.

Inconjoara-te de oameni care isi doresc sa reusesti. De oameni care sa te inspire si sa fie acolo pentru tine. Renunta la acei oameni care vor sa te traga in jos si care te limiteaza.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2301959991455