Noiembrie 27, 2020
Lorena Bogza s-a tratat de COVID-19. ”Deja nu mai sunt “pericol public”
Prezentoarea TV, Lorena Bogza, a învins COVIDul. Într-o postare pe Facebook, vedeta a subliniat că și-a monitorizat starea zilnic și a fost atentă la toate simptomele pe care le-a avut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Gata! L-am învins pe nenorocit! Trebuie doar să văd ce pagube a provocat, unde a lovit mai tare.

Am ramas datoare cu a II-a faza de covid.

(7) Marți a fost cam greu. Am avut senzația că virusul se plimba prin tot corpul, căutand locurile vulnerabile. L-am simțit la pancreas, la rinichi și la plămâni, dar și în piciorul care astă-iarnă, dupaă ski, m-a durut vreo săptămână. Căuta de zor să vadă unde poate să se aciueze. Eram gata să merg să fac o radiografie la plămâni, dar mi-am zis să văd ce va fi mâine. A apărut și tusea urâtă.

(8) Miercuri a fost mai bine. Am continuat tratamentul, nu am avut alte simptome decât o presiune în plămâni, parcă.

(9,10) Joi și Vineri au trecut la fel. Mi-am clătit gura frecvent și am făcut gargară, am ieșit la aer, am făcut ușoare exercitți fizice afară.

(11) Sâmbătă nu am mai luat decât vitamine. Seara am simțit un ușor disconfort în picioare, după ce am făcut 2 km la pas. Oboseala se resimte tare. Ceea ce am mai observat este cu cât nesaț respir când ies afară. De parcă aș vrea să iau tot oxigenul!

(12) Duminică a fost la fel. Nimic nou, doar nevoia de a lua tot oxigenul de pe lume.

(13) Luni nu au apărut simptome noi. Mi-aș fi dorit să merg la emisiune, dar a trebuit să rămân acasă.

(14) Marți – nimic nou. L-am avertizat că voi ieși învingătoare din asta!

(15) Miercuri am tot numărat, pe degete, zilele de când nenorocitul s-a gândit să mă atace. 14 zile de la primele simptome. Deja nu mai sunt “pericol public”. Mă gândesc că mai sunt câteva zile și sper că luni pot merge la serviciu.

(16) Joi, dis-de-dimineață, am ieșit din casă și m-am uitat peste lunga lista cu “ceea ce am de făcut”. Câte s-au adunat! Tusea a rămas, durerile de mușchi și nevoia de oxigen sunt prezente. Nu am ajuns încă să văd cum sunt plămânii. Dar va trebui.

Oricum, l-am doborât!!!! 

Aveți grijă de voi și de cei dragi!”, a scris Lorena Bogza pe contul său de Facebook. 

Prezentatoarea a anunțat în urmă cu două săptămâni despre faptul că s-a infectat cu noul coronavirus. La alegerile prezidențiale, ea a solicitat urna mobilă, iar după ce și-a exprimat dreptul al vot a încărcat și o poză. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62639021873474