August 11, 2022
Loredana Groza, imagine incediară. Cum s-a fotografiat vedeta în dormitor
Loredana Groza a făcut publică o nouă imagine incediară. Vedeta ne-a obișnuit cu aparițiile ei ieșite din tipare și cu ipostazele extrem de sexy și provocatoare. Cum s-a fotografiat vedeta în dormitor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Loredana Groza este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy apariții din Romania. Vedeta face ce face și reușește de fiecare dată să atragă atenția și să îi facă pe cei din jur să comenteze. Unii de bine, alții de rău, că deh', părerile persoanelor de pe rețelele de socializare sunt împărțite și, oricum, niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea.

Loredana Groza, imagine incediară

De această dată, Loredana Groza a făcut publică pe rețelele de socializare o imagine din dormitor, în care apare pe jumătate dezbrăcată. La 52 de ani, vedeta arată ca la prima tinerețe. Fotografia a strâns pese 2 mii de like-uri în mai puțin de o oră.

Loredana Groza, imagine incediară. Cum s-a fotografiat vedeta în dormitor / FOTO 

Loredana Groza are un trup de invidiat. Vedeta a mărturisit însă, în repetate rânduri că face sport pentru a se menține mereu în formă.

„Timpul pe care-l investesc, nu prea mult, e extrem de bine rânduit. Nu merg des la cosmetică, nu-m permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de apsectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătosă. Dacă nu știi să-ți întreții din interior atributele, poți face orice fel de intervenii, dar nu sunt de folos. Așa că nu aruncații cu banii pe geam fetelor, domnilor…”, a mărturisit Loredana Groza, în urmă cu ceva timp, pentru impact.ro.

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.9223453998566