Februarie 13, 2018
LIVE! Rafinata cântăreață Adriana Ochișanu vine astăzi în studioul AQUARELLE!
Frumoasă, visătoare și plină de eleganță, cântăreața de muzică populară Adrina Ochișanu vine astăzi, 13 februarie, în studioul AQUARELLE, pentru a umple sufletele noastre cu o caldă lumină pe care o emană din interiorul sufletului său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi după amiază, la ora 14:00, în studioul AQUARELLE, va veni o frumusețe de femeie care te fascinează cu prezența ei. Ea ne va povesti cum merge, ce planuri are pe viitor, și multe alte lucruri interesante. Tot ce trebuie, e să fii cu ochii pe noi, astăzi la ora 14:00, pentru a fi alături de Adriana Ochișanu, femeia care a îmbrățișat atât muzica populară cât și cea ușoară, și i-a ieșit de minune. Ea va răspunde la un șir de întrebări, pe care i le vei putea adresa chiar tu, pe pagina noastră oficială de facebook. De aceea, te îndrumăm să fii alături de noi, pentru ca după amiaza ta să aibă culori mai vii. 

 

 

Amintim că, interpreta Adriana Ochișanu s-a născut la 18 martie 1978, la Căușeni, în Republica Moldova. A absolvit colegiul de muzică "Ștefan Neaga" din Chișinău. În 1999 a devenit solista orchestrei populare de muzică "Lăutarii", iar în 2009 i s-a oferit titlu de Artist Emerit al Poporului. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0047879219055