Martie 15, 2018
LIVE! Interpreta Olia Tira vine astăzi, 15 martie, în studioul AQUARELLE!
Frumoasa, pozitiva și talentata interpretă Olia Tira, vine astăzi, 15 martie, în studioul AQUARELLE, pentru a ne povesti despre cel mai recent proiect al său, care a fost lansat zilele trecute – “Fix ca tine”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În a cinsprezecea zi de primăvară, interpreta Olia Tira vine să ne bucure cu prezența sa în studioul AQUARELLE. Ea ne ve povesti despre cel mai nou proiect al său, care poartă denumirea "Fix ca tine", proiect la care a colaborat împreună cu producătoarea Alla Donțu. Pentru a fi la curent cu ultimile noutăți din viața și creația interpretei, fii cu ochii pe noi, pe pagina noastră oficială de Facebook, la ora 14:30, pentru a urmări LIVE-ul. Vei petrece frumos timpul alături de noi, îți garantăm acest lucru!

 

Amintim că, Olia Tira este interpretă autohtonă care și-a început cariera solo la vârsta de 13 ani, când a participat la concursul "Faces to faces", în orașul Cahul. După acest concurs, interpreta a început colaborările cu vestitul producător Sergei Orlov. Vedeta a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În anul 2010, împreună cu trupa Sunstroke project, Olia Tira a reprezentat țara noastră la concursul Eurovision.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91045808792114