Septembrie 26, 2016
Lindsay Lohan n-a putut să-și achite consumul într-un club de noapte
Viața lui Lindsay Lohan seamănă cu un caleidoscop format din scandaluri și intrigi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

N-a reușit bine vedeta bine să se "afirme" la televiziunea rusească, imediat s-a aflat că după emisiunea «Пусть говорят» pe artistă au jefuit-o într-un club de noapte.

Amintim că Andrei Malahov, moderatorul acestei emisiuni a fost nevoit personal s-o însoțească pe Lohan la televiziune, pentru că aceasta în ajun s-a îmbătat atât de tare, încât Lindsay nu putea lega două cuvinte.
 

După emisiune, Lindsay a plecat în unul dintre cele mai scumpe cluburi din capitală, unde a acuzat-o pe doamnișoara care stătea alături că i-ar fi furat telefonul mobil. În calitate de compensație, domnișoara i-a propus să-i achite consumul. O martoră a certurilor din club a spus că "aceasta semăna foarte tare cu o tactică vicleană de-a actriței care din motive necunoscute nu putea să-și achite nota de plată". "Cei ce s-au distrat cu Lohan susțin că îndată ce a venit nota de plată, aceasta a început să o ghiontească cu degetul pe fata care stătea lângă ea. Ea pur și simplu nu avea bani să-și achite ceea ce a consumat."

"Lui Lindsay nu i-au ajuns doar 25 mii de ruble. Când au adus nota de plată, actrița a înțeles că nu are bani și a provocat acest scandal", a spus o martoră. Amintim că în interviul cu Andrei Malahov, actrița a afirmat că singură își achita facturile și chiria când trăia cu omul de afaceri rus - Egor Tarabasov. Aceasta a achitat tot, până și inelul de logodnă. Actrița susține că nemulțumirea față de sine și complexele l-au determinat pe logodnic să ridice mâna la Lindsay.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71727180480957