Septembrie 12, 2022
Linda Evangelista, din nou pe podium. Cum arată fostul top-model acum
Fosta glorie a modelingului a închis show-ul Fendi de la Săptămâna Modei de la New York cu o ținută turcoaz cu extra volum, din care nu i se ghicesc formele ce făceau furori îurmă cu câțiva ani în lumea modei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Linda își revine, încet, încet, după perioada îngrozitoare prin care a trecut, când a fost schimonosită de o intervenție estetică foarte la modă.

Linda Evangelista (4) jpg

Linda Evangelista (5) jpg

Linda Evangelista (7) jpg

Top modelul a vorbit deschis despre năpastă și de de părere că procedura a desfigurat-o.

Diva a prezentat rezultatele intervenției pentru prima dată în 2021 și a ținut să precizeze că nu o recomandă deloc și că este o procedură care a marcat-o pe viață. Este vorba de CoolSculpting, o intervenție care are aprobarea FDA și care îngheață grăsimea în anumite zone din corp. Procedura este catalogată drept una non-invazivă o alternativă la liposucție, care a lăsat modelul celebru cu ”sechele pe viață”, ”desfigurată”, ”deformată”.

Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg

Evangelista a dat în judecată compania-mamă Zeltiq Aesthetics Inc. pentru suma de 50 milioane de dolari, iar în iulie anul acesta, a anunțat că saga s-a încheiat.

”Am ajuns la o înțelegere în cazul CoolSculpting”, a precizat Linda.

”Aștept cu nerăbdare să merg mai departe, să-mi văd de viață și familie, să uit această perioadă neagră”, a mărturisit celebrul fost top-model.

Linda Evangelista (6) jpg

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5585362911224