Februarie 06, 2019
Lilu și Călin Roșca au împlinit 10 ani de când sunt împreună!
Formează unul din cele mai frumoase cupluri de la noi din țară, sunt mereu împreună la bine și la greu, iar astăzi, șase februarie, Lilia Ojovan și Călin Roșca împlinesc zece ani de când sunt împreună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A trecut mult timp de când s-au cunoscut, dar până și în ziua de astăzi se iubesc ca la început. Prezentatoare de televiziune de la noi din țară, Lilu, sărbătorește astăzi, șase februarie, zece ani de când formează un cuplu cu Călin Roșca.

Cei doi sunt adorabili, emană dragoste și nu uită să spună cât de mult se iubesc. Anii trec, dragostea rămâne. 

Pe contul său de Instagram, Lilia Ojovan a scris un mesaj emoționant, cu ocazia aniversării relației: 

 

10 ani de când merg prin viața îmbrățișată de acest om. Împreuna am învățat să ne iubim și să ne iertam, să creștem noi și să ne creștem copiii. Nu întotdeauna e ca în poze. E greu, e foarte greu să crești o relație. E foarte ușor să pleci și să dai vina pe celălalt. 
Au fost momente în care am încercat să ne uităm. Dar firele dintre noi erau prea puternice ca să ne rătăcim unul de altul.

 

 

Amintim că Lilu și Călin Roșca s-au căsătorit pe data de 18 mai 2013. Tot în acel an au devenit părinții adorabilei fetițe, pe care au numit-o Amelie. Cu trei ani mai târziu, cei doi au devenit pentru a doua oară părinți. Lilu a adus-o pe lume pe o fetiță care poartă numele Teia. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89747262001038