Iunie 06, 2020
Lili Lozan a devenit mămică! Prezentatoarea a născut un băiețel!
Frumoasa Lili Lozan a adus pe lume primul ei copil. Cunoscuta prezentatoarea TV în vârstă de 33 de ani a născut un băiețel perfect sănătos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

                                       

Lili Lozan a dat marea veste pe contul ei de Instagram, unde a postat o fotografie cu un landou și mai multe baloane albastre. Din poza făcută publică se vede și numele micuțului. Pe fiul lui Lili Lozan și al soțului ei îl cheamă Adrian, la fel ca pe tatăl bebelușului, Adrina Dașchevici Tot acolo, vedeta a anunțat că a născut în urmă cu trei zile. ”Am strâns universul în brațe în data de 3 iunie 2020! Viața noastră a căpătat atâta sens! Micul nostru univers, minunea noastră. Atât de așteptat, atât de dorit, atât de iubit!”, a scis prezentatoarea pe Instagram.                 

 

                                                                         

 

Întra-adevăr este un eveniment destul de așteptat, întrucât Lili și soțul ei formayă o familie de aproape șase ani de zile. Vestea despre nașterea micuțului Adrina Jr. i-a luat prin surprindere pe toți, iar felicitările și urările de bine nu au întârziat să apară!   

De altfel, vedeta a ținut în secret faptul că va deveni mămică. Până să rămână gravidă, prezentatoarea era întrebată despre acest lucru în fiecare interviu pe care îl oferea, subiectul fiind unul de interes pentru urmăritorii ei. În ultima vreme au fost însă mai multe zvonuri precum că vedeta ar fi însrăcinată, dar cărora Lili Lozan nu le-a răspuns în niciun fel. 

În carantină vedeta a fost destul de activă pe rețelele de socializare, dar în toate fotografiile pe care le-a făcut publice ea a evitat să-și arate burtica de graviduță. 

 

                                                                                                                                                                                                                          

De altfel, această perioadă de carantină a fost prielnică pentru prezentatoarea TV. Lili Lozan a stat acasă în autoizolare și faptul că nu a avut nici apariții TV a ajutat-o cumva să-și păstreze sarcina și viața personală departe de ochii lunii. 

                                                                  

Echipa Aquarelle îi felicită pe Lili Lozan și pe soțul ei Adrian cu ocazia acestui frumos eveniment din viața lor de familie și le urăm multă sănătate atât lor, cât și micuțului Adrian Jr.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56165766716003