Iunie 10, 2019
Lidia Buble și-a sărbătorit aniversarea. Vezi ce cadou i-a făcut Răzvan Simion
Cântăreața de peste Prut, Lidia Buble a împlinit pe 9 iunie, 26 de ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Duminică, pe 9 iunie, cântăreața din România, Lidia Buble și-a celebrat aniversarea. Interpreta a împlinit 26 de ani. Cu ocazia zilei de naștere, Răzvan Simion i-a făcut un cadou luxos iubitei sale.

Prezentatorul TV i-a dăruit Lidiei un cadou de milioane, sau cel puțin, de mii de euro, și nu un singur cadou. Acesta și-a surprins iubita, dăruindu-i un Mustang de culoarea roșie, în valoare de 30 mii de euro.

Vedeta din România și-a făcut zeci de poze cu acest dar minunat, și le-a postat pe rețelele de socializare. Pe lângă bolidul de lux, pe care i l-a dăruit, prezentatorul de televiziune i-a mai dăruit iubitei sale și o poșetă de la celebra casă de modă - Dior. 


 

„Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte...te iubesc! Plââââââng!”, a scris Lidia Buble pe pagin sa de Instagram la aceste postări. 

 

 

Amintim că, Lidia Buble și Răzvan Simion și-au început relația în anul 2015. Pe-atunci, ei nu prea apăreau împreună, străduindu-se să-și țină relația în secret, pentru că Răzvan era încă oficial căsătorit. În anul 2016 ei și-au afișat relația. De-atunci, cei doi sunt de nedespărțit. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86331963539124