Septembrie 13, 2021
Leonardo DiCaprio îşi vinde casa din Malibu. Vezi cum arată
Leonardo DiCaprio a scos la vânzare una dintre casele lui din Malibu. Proprietatea are acces privat la plaja de la Oceanul Pacific, transmite click.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul renunţă la aceasta fiindcă mai are o casă în Malibu, cu patru dormitoare şi cinci băi, în comunitatea îngrădită Blue Whale Estates, pe care a cumpărat-o cu 13 milioane de dolari. De asemenea, a mai achiziţionat un lot vacant în zona Paradise Cove din Malibu, cu 23 de milioane de dolari, pe care încă nu l-a dezvoltat. 

DiCaprio vinde acum casa cu două etaje din Carbon Beach, care se dovedeşte că ar putea fi o bună investiţie pentru el. Dacă reuşeşte să obţină preţul pe care îl cere, se alege cu un câştig de 8,4 milioane de dolari, faţă de cât l-a costat. Casa are trei dormitoare foarte mari şi luminoase cu pereţi de sticlă, două băi, living, sufragerie, bucătărie ultraelegantă, terasă.

Actorul, care are o avere de 260 de milioane de dolari, a mai încercat să o vândă în anul 2016. Leonardo DiCaprio mai are o casă în Los Feliz, o vilă în Palm Springs, câteva apartamente luxoase în New York şi o insulă privată din Marea Caraibilor, situată în apropiere de coastele statului Belize.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80778098106384