Iulie 31, 2018
Leonardo DiCaprio a plecat într-o vacanță cu iubita și mama acesteia! (POZE)
Așa mamă, așa fiică! Actuala iubită a celebrului actor de la Hollywood, Leonardo DiCaprio, este la fel de frumoasă ca și mama ei. Cele două arată de parc-ar fi surori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul din cei mai râvniți burlaci din întreaga lume, actorul Leonardo DiCaprio a plecat într-o vacanță cu iubita lui Camilla Morrone, în Saint-Tropez. Cei doi au plecat însoțiți de mama Camilei, Lucila Sola, care arată la fel de bine ca și fiica acesteia. Lucila are 41 de ani, și este cu 20 de ani mai mare decât fiica ei. De asemenea, este doar cu un an mai în vârstă decât actualul iubit al fiicei sale. Totodată, Lucila este și iubita faimosului regizor  Al Pacino, în pelicula căruia acum se filmează actorul Leonardo DiCaprio. 

 

 

Cei trei au fost văzuți luând cina într-unul din cele mai vestite restaurante din Saint-Tropez. De asemenea, ei au fost văzuți pe litoral. Iubita celebrului actor a purtat o fustă de blugi și o bluză albă, care i-a accentuat sânii voluptoși. Mama acesteia, Lucila a purtat o rochie albă din bumbac cu un decolteu amețitor și o pălărie din pai. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60314440727234