Noiembrie 11, 2019
Leonardo Di Caprio a împlinit 45 de ani!
Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, Leonardo Di Caprio, își sărbătorește astăzi, 11 noiembrie, aniversarea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O lume întreaga îl cunoaște de la vârsta de 23 de ani, când s-a filmat în celebrul film Titanic. Chiar dacă cariera în domeniul actoriei a început-o cu mult timp înainte, și anume, la doar 5 ani, totuși anume rolul lui Jack din acest film i-a adus faima cea mare. 

Astăzi, 11 noiembrie, acesta împlinește 45 de ani! De-a lungul timpului, actorul a interpretat zeci de roluri în cele mai diverse filme, printre care, 'What's Eating Gilbert Grape'' (1993), ''The Quick and the Dead'' (1995); ''The Basketball Diaries'', ''Romeo + Juliet'' (1996).

 

 

Viața sa actoricească se împarte până la Titanic și după. Astfel, după ce a câștigat dragostea publicului din toată lumea, actorul s-a filmat, de asemenea, în următoarele filme The Man in the Iron Mask, The Beach, Marele Gatsby , Aviator, The Wolf of Wall Street, The Revenant. 

 

 

Leonardo Di Caprio a fost nominalizat de opt ori la premiile Oscar și de zece ori la Globurile de Aur. În anul 2016, el a obținut premiul Oscar la categoria Cel mai bun actor, pentru filmul The Revenant. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67414689064026