Iunie 29, 2017
Legendele Bikini! Reginele filmelor celbre în costume de baie
Aceste frumuseţi ale verilor fierbinţi de altădată nu pot lipsi din niciun top al celor mai sexy femei în costume de baie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brigitte Bardot

Această fotografie document ne-o înfăţişează pe actriţa devenită simbol al Franţei în anul 1953, când şi-a făcut pentru prima dată apariţia pe Croazetă, la Festivalul de Film de la Cannes. Până la celebritate a fost doar un pas…

 

 Marilyn Monroe

Iată o Marilyn din vremurile când nu devenise blondă și nici starletă. Splendida imagine pin-up cu viitoarea divă în varianta roşcată datează din 1947 – anul în care păşea, deloc timidă am zice, la Hollywood.

 

 Raquel Welch

Diva a făcut istorie şi a alimentat fanteziile multor bărbaţi în rolul Loanei din pelicula anului 1966 One Million Years BC. Avea 26 de ani atunci. Iar această imagine în costumul din piele de căprioară a făcut-o sex simbol.

 

Ursula Andress

Dacă am vorbit de Halle, nu putem să nu-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Într-un top al celor mai iconice Bond Girls, Ursula aka Honey Ryder, din pelicula 007 a anului 1962 Dr. No, este pe locul întâi.

 

Romy Schneider & Alain Delon

 

 Pamela Anderson

Serialul Baywatch a produs un adevărat cutremur în 1989, când ne-a adus-o pe micile ecrane pe bomba blondă Pam, în costumul de baie roşu, devenit iconic. Unul revenit la modă, odată cu remake-ul Baywatch.

 

 Halle Berry

E greu să refaci cu succes un look legendar al unei Bond Girl. Lui Halle i-a reuşit asta în 2002, în pelicula Die Another Day, când a apărut într-un costum de baie asemănător celui purtat de Ursula Andress.

 

Amintim că poți participa în concursul „Cel mai stilat costum de baie” by AQUARELLE  și primi premii garantate. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7112138271332