Iunie 24, 2022
Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu micuța Lara
Laura Cosoi a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică, o copilă sănătoasă, pe nume Lara. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt în culmea fericirii și se simt cu adevărat binecuvântați că familia lor s-a mărit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița în vârstă de 40 de ani a născut pe cale naturală și se pare că întregul proces a decurs bine, căci mămică Laura Cosoi a împărtășit fanilor vestea, chiar de pe patul de spital. 

Vedeta a ales să dea naștere într-o clinică privată, unde a avut parte de toată atenția și îngrijirea necesare, astfel că la puțin timp după ce a micuța Lara a venit pe lume, actrița a și postat prima imagine cu fiica ei pe rețelele de socializare. Soțul Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean a fost alături de blondină pentru a o susține și a așteptat cu nerăbdare să o poată întâlni pe cea de-a treia fiică a sa. 

Laura Cosoi a surprins ,,miracolul vieții" într-o fotografie superbă ce o înfățișează pe fiica ei nou-născută, înconjurată de dragostea părinților ei încă din primele clipe de viață. 

Ar putea fi o imagine cu copil mic 

,,Lara. Mulțumim Doamne", a scris actrița în dreptul minunatei imagini. 

 Laura Cosoi și soțul ei țin în palmă mâna de păpușă a micuței și abia așteaptă să o aducă acasă pentru a-și întâlni cele două surori mai mari. 

Mai multe vedete s-au grăbit să o felicite pe mămica Laura Cosoi, imediat după ce a dat naștere. Dana Rogoz și Andreea Raicu au transmis câte un mesaj pentru copilă. 

,,Bine ai venit pe lume, Lara", a fost mesajul Danei Rogoz 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, floare şi natură 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber 

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, copil, persoane în picioare şi în aer liber

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73017621040344