Iunie 05, 2020
Laura Cosoi a lansat o carte de rețete pentru familii cu copii
Deși este însărcinată cu al doilea copil și va naște în august, actrița a muncit enorm în lunile de izolare. Laura Cosoi se mândrește cu noua sa carte de bucate, ”Papă tot. Rețete pentru o copilărie firească”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

     

În urmă cu un an și două luni, Laura Cosoi lansa cartea “Forma gustului”, în care poza aproape goală, învăluită în lumini și umbre. Iată că anul acesta fosta actrița are parte de o nouă lansare, o carte pentru copii cu bucate pentru ei și povești despre familia ei frumoasă. Această nouă carte se numește “Papă tot – rețete pentru o copilărie firească” și ea alături de Rita zâmbesc de pe copertă. Iar în interior există imagini cu toți trei, alături și de soțul Laurei Cosoi. 

                                                                                        

    “Cu multă emoție și bucurie vreau să-ți dau o veste: „Papă tot. Rețete pentru o copilărie firească” este deja în librării! Am muncit mai mult de un an la aceast proiect de suflet, dar îmi doresc ca efortul să merite și mămicile să își găsească inspirația în paginile “Papă tot”. Volumul aceasta s-a născut din dorința de a împărtăși cu tine nu doar rețete pentru cei mici, ci și „rețeta” noastră de viață în trei. Este principiul care m-a călăuzit și în scrierea celorlalte cărți de bucate. Însă aceasta este prima dedicată copiilor. Așadar, vreau să îți dezvălui nu doar ce pun pe masă, în fața Ritei, ci și ce am în suflet referitor misiunea noastră, de părinți. Îți povestesc cum a decurs sarcina și cum ne-am descurcat cu Rita la început, pe când încă eram părinți debutanți, ce au însemnat pentru mine nașterea naturală și alăptarea, cum a evoluat relația de cuplu după sosirea pe lume a copilului și ce bucurie și, paradoxal, libertate este să poți călători alături de bebeluș.”, susține Laura Cosoi.

Pentru vedeta de 38 de ani, aceasta este a treia carte de bucate lansată. Dacă primele două volume conțineau rețete diverse, pentru toate gusturile, cea mai recentă carte ”Papă tot. Rețete pentru o copilărie firească.” conține exclusiv rețete sănătoase pentru micuți din produse accesibile pentru oricine.

”Am muncit mai mult de un an la acest proiect de suflet, dar îmi doresc ca efortul să merite și mămicile să își găsească inspirația în aceste pagini. Am inclus în acest volum rețete complexe, preparate de inspirație românească sau internațională și feluri de mâncare pe care le-am creat special pentru Rita, fiica mea. Sunt doar mâncăruri preparate la abur sau la cuptor, fără sare, fără zahăr și totuși gustoase. Primul degustător a fost chiar Rita și, judecând după farfuria rămasă mai mereu goală. Acum să vedem cum va reacționa și surioara ei, care e pe drum!”, a scis Laura Cosoi pe blogul personal.                  

               

                           

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67189383506775