Mai 25, 2022
Lady Victoria Hervey a rămas în sânii goi la Cannes! Rochia i-a jucat feste toată noaptea
Lady Victoria Hervey le-a oferit invitaților de la Cannes un moment de neuitat, în adevăratul sens al cuvântului. Rochia extrem de decoltată i-a jucat feste toată noaptea, până când, la un moment dat, inevitabilul s-a produs, iar ea și-a arătat decolteul, în toată splendoarea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Victoria Hervey a ales o ținută îndrăzneață pentru ediția de anul acesta a Festivalului de la Cannes. Vedeta în vârstă de 45 de ani a participat la premiera filmului „Forever Young” („Les Amandiers”), însă sutienul său a rămas în camera de hotel, iar ea le-a arătat tuturor, fără să vrea, atuurile primite de la Mama Natură.

Lady Victoria Hervey a purtat o rochie decoltată, din tulle, cu un decolteu adânc. Piesa vestimentară alcătuită din două piese – un top minuscul și o fustă, se prindea în dreptul taliei cu mai multe lanțuri, însă decupajele de pe margini au lăsat la vedere abdomenul tonifiat al vedetei. Și nu doar atât! La un moment dat, cupele, cam obraznice, ce-i drept, au alunecat de pe lanțurile pe care erau prinse și au început să se „scurgă” ușor, până când au lăsat la vedere sânii vedetei.

image 

Lady Victoria Hervey, gafă vestimentară în fața tuturor invitaților de la Cannes

Pe lângă decolteul amețitor cu care s-a mândrit toată noaptea, fosta iubită a Prințului Andrew a arătat mai mult decât și-ar fi dorit, poate, dar bine că a anticipat situația și și-a „securizat” bustul cu doar câteva bucăți de... scotch! Cu toate acestea, atenția era îndreptată către chipul vedetei, machiat foarte natural. Fostul model a pus accentul pe privire, folosind nuanțe închise de fard de pleoape, și puțin contur, în zona pomeților.

Coafura a fost una destul de casual, pentru a „relaxa” look-ul deja încărcat, așa că Lady Victoria Hervey și-a prins părul la spate, evidențiind clavicula garnisită cu un colier luxos încrustat cu pietre prețioase. Vedeta este adepta ținutelor controversate și în urmă cu doar câteva zile, tot în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, a purtat o rochie aproape transparentă, care i-a lăsat întreg posteriorul la vedere.

image 

Lady Victoria Hervey puts assets on display in eye-popping backless dress  at Cannes | Celebrity News | Showbiz & TV | Express.co.uk

Cine este fosta iubită a Prințului Andrew? E cunoscută în toată Marea Britanie

Lady Victoria Hervey este fiica celui de-al șaselea Marchiz de Bristol și are un trecut... complex. Părintele ei a fost la închisoare pentru furt de bijuterii, iar ea a crescut în Monaco, alături de familie, în exil. A avut o relație cu Prințul Andrew în anii 90, iar acum trăiește o viață mai liniștită, în L.A. De ce spunem mai liniștită? Ei bine, șatena a fost o petrecăreață recunoscută pentru rave-urile pline de celebrități la care participa până nu demult.

Vedeta a fost model, apoi a devenit prezentatoare TV, însă lovitura a dat-o odată cu prezentarea unui show de modă la Paris, pentru Christian Dior. S-a iubit cu David Coulthard, fost pilot de Formula 1, Shane Lynch, solistul Boyzone și Calum Best.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5420849323273