Martie 26, 2020
Lady milllion: Kylie Jenner a donat o sumă impunătoare de bani spitalelor din LA

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kylie Jenner se alătură numeroaselor vedete care au făcut donaţii în lupta împotriva coronavirusului. Ea a oferit spitalelor din Los Angeles 1 milion de dolari!

După Giorgio Armani, după Donatella Versace, după alte numeroase vedete, Kylie Jenner şi medicul ei au anunţat că 1 milion de dolari a oferit vedeta pentru spitalele din Los Angeles. În vârstă de 22 de ani, Kylie este alături de medicii din linia întâi, de cei care se luptă să îi salveze pe pacienţii infectaţi cu coronavirus. 

Anunţul a fost făcut public în mediul online chiar de către medicul vedetei, de Thaïs Aliabadi.

 

 

"Am rămas fără cuvinte şi am ochii plini de lacrimi de bucurie, inima mea e plină de recunoştinţă. Mi-am pus o dorinţă să strângem cât mai repede măşti pentru cei din spitale, iar astăzi, dorinţa mea a fost îndeplinită. Unul dintre pacienţii mei, îngerul meu frumos tocmai ce a donat 1 milion de euro. Aşa vom putea cumpăra măşti, paravane de protecţie. (...)

Nu m-am simţit niciodată mai binecuvântată ca acum, în calitate de doctor. (...) Mulţumesc, Kylie. Tu eşti eroul meu. Această donaţie va salva multe vieţi. Lumea noastră e un loc mai bun deoarece tu faci parte din ea. Mulţumesc de 1 milion de ori. ", a scris doctoriţa pe Instagram. 

 

 

Kylie Jenner nu a ezitat şi i-a răspuns public: "Te iubesc. Mulţumesc pentru toată dragostea şi grija pe care o pui în tot ce faci. Tu eşti un înger pe pământ"

În plus, Kylie Jenner i-a sfătuit pe urmăritorii săi să rămână în case pentru ca virusul să nu se răspândească. "S-au împlinit două săptămâni de când stau în casă, în carantină. Putem face asta! Trebuie să luăm totul în serios".

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3176894187927