Ianuarie 07, 2020
Lady Gaga, în lacrimi în timpul unui interviu cu Oprah
Lady Gaga și Oprah au vorbit despre momentele dificile prin care au trecut, cele două izbucnind în lacrimi în timpul interviului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Gaga a vorbit despre sănătatea mintală în cadrul unui interviu cu Oprah Winfrey, acest eveniment făcând parte din turneul faimoasei prezentatoare, 2020 Vision: Your Life In Focus.

Lady Gaga, care suferă de fibromialgie a dezvăluit în cadrul interviului că o doare tot corpul, „din cap până în picioare”. Aceasta a explicat că în urma tratamentului, ea a trebuit să facă și terapie, fiind acum conștientă de importanța sănătății mintale.

Artista a dezvăluit că suferă și de tulburare post-traumatică. „Am fost violată în nenumărate rânduri când aveam 19 ani și am dezvoltat o tulburare post-traumatică ca urmare a acestui fapt și, totodată, din cauza faptului că nu am procesat acea traumă”.

Lady Gaga a spus că acest abuz a fost făcut de o persoană pe care o cunoștea. 

„Dintr-odată am devenit un star și călătoream în întreaga lume, din camera de hotel în garaj, apoi în limuzină și apoi pe scenă, așa că niciodată nu m-am gândit la asta. Brusc am început să simt această durere intensă în corpul meu care a imitat senzația pe care am avut-o după ce am fost violată.”

Nu este prima dată când Lady Gaga vorbește despre acest abuz. În 2019, aceasta și-a cerut scuze public pentru că a colaborat cu R Kelly după ce a fost arestat și acuzat că a agresat mai multe femei. Cei doi au lucrat împreună în 2013 pentru melodia „Do What U Want (With My Body)”. 

„Fiind o victimă a abuzului sexual, am făcut melodia și clipul video într-o perioadă întunecată a vieții mele”, a spus în urmă cu un an artista.

Cuvintele lui Lady Gaga au impresionat-o pe Oprah Winfrey, prezentatoarea felicitând-o pe artistă cu lacrimi în ochi. Într-un video publicat pe IGTV, cele două s-au întâlnit în culise, unde au vorbit despre interviu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Oprah (@oprah)

 

„Ai fost minunată. Ai fost atât de bună. Erai atât de vulnerabilă, de reală, nu îmi venea să cred că faci asta. M-am întrebat, ‘Aud corect?’ Doamne, ai fost atât de reală. Ai fost atât de bună, atât de puternică, a fost minunat. Îți mulțumesc că ai făcut asta”, i-a spus Oprah lui Lady Gaga, vizibil emoționată.

Lady Gaga i-a explicat că a putut să se deschidă datorită gazdei sale: „Desigur, asta se întâmplă când ești în prezența unui înger.”

 

elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8147337436676