Iulie 13, 2020
La numai 21 de ani, Brooklyn Beckham s-a logodit! Cum arată inelul dăruit iubitei lui

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brooklyn Beckham s-a logodit cu actrița Nicola Peltz, știrea fiind confirmată chiar de cei doi prin intermediul unor postări pe Instagram.

Brooklyn Beckham s-a logodit, fiul în vârstă de 21 de ani al celebrului cuplu David & Victoria Backham confirmând faptul că a cerut-o de soție pe iubita lui, actrița Nicola Peltz, în vârstă de 25 de ani, cunoscută pentru rolul din ultimul film al seriei Transformers.

„În urmă cu două săptămâni i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și ea a spus DA. Sunt cel mai norocos bărbat din lume.”, a scris Brooklyn Beckham pe Instagram alături de o fotografie în care apare alături de Nicole Peltz, imagine surprinsă de sora lui, Harper Beckham. „Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o zi ❤️ Te iubesc, baby.”, a mai adaugat Brooklyn în descrierea fotografiei.

                                                                         

Nicole a comentat la postarea făcută de Brooklyn – „Sunt atât de norocoasă să pot spune că ești al meu”, confirmând și ea știrea postând aceeași fotografie pe contul ei de Instagram. „M-ai făcut cea mai norocoasă fată din lume. Abia aștept să îmi petrec restul vieții mele cu tine alături de mine. Dragostea ta este cel mai prețios cadou. Te iubesc atât, atât de mult baby și îi mulțumesc lui Harper pentru această fotografie.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.4181773662567