Octombrie 17, 2019
La mulți ani, Tarkan! Află lucruri neștiute despre celebrul artist
Interpretul Tarkan împlinește astăzi, 17 octombrie, 47 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ți-l mai amintești pe artistul care-i pupa pe toți și din vina lui întreaga zi cântai Oi, mama shikidim-shikimim? A vrăjit femeile din întreaga lume pe vremea lui. Era unul din cei mai chipeși artiști de pretutindeni și nimeni nu avea cum să-i reziste privirii nemaipomenite. 

Tarkan este omagiat astăzi. Brunețelul împlinește frumoasa vârstă de 47 de ani. Nici nu ai fi crezut că timpul a trecut atât de repede. Artistul pare a fi neschimbat, este la fel de carismatic și atrăgător și continuă să cucerească femeile din întreaga lume. 

 

 

 

Tarkan Tevetoğlu s-a născut pe 17 octombrie 1972, în Germania. Interpretul are origini turcești, de aceea, în anul 1988 Tarkan împreună cu întreaga lui familie s-a întors în Turcia. Acolo tânărul a studiat la Universitatea de la Istanbul.

 


 

Tarkan ducea lipsă de bani, de aceea a început să cânte pe la nunți. În anul 1992 i s-a propus o colaborare cu casa de discuri İstanbul Plak. Această situație i-a schimbat radical viața artistului, căci propunerea venise exact atunci când artistul hotărâse să plece înapoi în Germania, din cauza că nu-și găsea un job bine plătit.

 

 

Colaborarea cu această casă de producții i-a adus un mare succes, primul său album muzical vândându-se cu 750 de mii de exemplare de la lansare.

 

 

Tarkan este numit Prințul muzicii pop. Artistul a debutat în lumea muzicii în anii '90, cucerind întreaga Europa cu hitul său care se intitula Kiss Kiss. Nu există om să nu fredonat măcar odată această melodie arhicunoscută. Interpretul a obținut discul de platină, după ce a vândut peste 15 milioane de albume în toată lumea.  

 

 

În prezent, artistul continuă să cânte și să încânte publicul, este căsătorit cu o admiratoare de-a lui pe numele Pinar Dilek. Cei doi au avut o relație de lungă durată, cunoscându-se în anul 2011. După cinci ani de relație, ei și-au oficializat relația. Soția artistului este cu treisprezece ani mai tânără decât acesta. În tinerețe a făcut parte din fan clubul artistului. 

 

 

Cuplul are împreună o fetițe pe numele Liya, care a venit pe lume pe 12 iulie 2018. Viața artistului s-a schimbat extrem de mult de când a devenit tătic. Tarkan pur și simplu o adoră pe fiica lui, iar pe rețelele de socializare are zeci de poze alături de ea.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67491674423218