Februarie 06, 2018
La mulți ani, Dan Bălan! Vezi cum a fost felicitat artistul de către cei dragi!
Astăzi, șase februarie, este omagiat cântărețul care a adus faimă țării peste hotarele ei. Ex-solistul trupei O-zone, Dan Bălan, a primit un mesaj emoționant din partea mamei sale, Ludmila Bălan, pe pagina de Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tanti Ludmila și-a felicitat fiul pe pagina oficială de Instagram. I-a scris urare de felicitare copilului său, celebrului Dan Bălan, care astăzi, 6 februarie 2018 a împlinit vârsta de 39 de ani. Mama sa, Ludmila Bălan a postat o poză în care Dan este încă beleluș, și a scris un mesaj emoționant.

 

E 6 februarie !!! E Ziua lui Dan !!!
Dănuț !!!
Ești al meu Răsărit !!!
Ești al meu Infinit !!!
Te iubesc la nesfârșit !!!
La mulți ani, scumpul meu !!!

 

Amintim că, Dan Bălan s-a născut la 6 februarie 1979, la Chișinău. Mama lui este prezentatoarea TV, Ludmila Bălan iar tatăl lui, Mihai Bălan, diplomat. În 1999 a fondat trupa O-Zone. Succesul mondial al acestei trupe a venit în anul 2003, când a fost lansată piesa "Dragostea din tei". Trupa a devenit populară în scurt timp în Europa, China și America latină. Trupa a existat până în anul 2005, ultimul lor concert fiind pe scena festivalului "Cerbul de Aur", de la Brașov. În 2007, Dan Bălan a lansat proiectul Crazy Loop. În 2009, artistul a obținut premiul Grammy pentru piesa "Live your live", interpretat de către Rihanna. Dan Bălan este un artist desăvârșit, care a adus faimă țării noastre peste hotarele ei. 

 

Sursa poze: Instagram

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82943439483643