August 14, 2018
Află cum se menține în formă Halle Berry la 52 de ani!
Actrița de la Hollywood, Halle Berry, împlinește astăzi, 14 august vârsta de 52 de ani. Vedeta arată mai bine ca oricând. Află și tu care este sectretul tinereții vedetei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Halle Berry  a fost diagnosticată cu diabet, la 19 ani. După mulți ani de neacceptarea boliii, Berry a decis să facă schimbări majore și  să-și schimbe stilul de viața. Actrița a renunțat la zahăr și la pâine și păstrează o dietă sănătoasă, care include numeroase legume și multă apă, a povestit actrița pentru ziarul L.A. Times.

 


"Prin dieta pe care am adoptat-o am ales să-mi gestionez diabetul. Încerc să mănânc patru mese mici pe zi. Îmi place să mă simt puternică şi sănătoasă ", a declarat Berry pentru Women & Home South Africa.


Regimul ei alimentar pune accent pe alimente  cu un conținut mai redus de grăsimi, zahăr și carbohidrați. Mesele preferate  includ ton la grătar sau piure de cartofi cu usturoi, a declarat actrița pentru Daily Mail.

 


"Am început să mănânc o mulţime de legume proaspete, pui, peşte şi paste. Am renunţat la carnea roşie, de asemenea şi la fructe, pentru că acestea conţin destul de mult zahăr", a explicat  Berry.

 

 


Pe lângă un regim alimentar sănătos, pentru a se menține în formă, vedeta face sport de cel puțin 3 ori pe săptămână. Ea preferă stilul cardio și exercițiile speciale pentru tonifierea abdomenului.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8570511341095