Septembrie 01, 2022
La 48 de ani, Penélope Cruz a pozat în body de latex pentru coperta „Vogue“
Frumoasa actriță spaniolă demonstrează că încă se menține în topul celor mai sexy femei, chiar dacă se îndreaptă vertiginos spre vârsta de 50 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine ar spune că această brunetă în body de latex de pe coperta „Vogue“ Spania, având aerul unei Lara Croft urbane, are 48 de ani? Da, ați citit bine, chiar 48 și încă foarte sexy! Căci actrița spaniolă Penélope Cruz nu se codește să-și spună vârsta, dar nici nu prea o arată, ce-i drept! Și e cu atât mai admirabil cu cât acel abdomen plat, marcat de centura lată din talie, a adăpostit nu demult două sarcini, purtate la 36 și 39 de ani.

Penelope Cruz in Vogue Spania (1) jpg

De obicei, destul de cuminte și de clasică în aparițiile sale, Penélope Cruz a fost dispusă acum la experimente, iar rezultatul este unul de aplaudat. Iar fanii sunt extaziați s-o vadă expunându-și picioarele super tonifiate și decolteul generos.

Aceste imagini vin în contrapondere cu cele surprinse în Modena, Italia, pe platourile de filmare ale producției „Enzo Ferrari – Omul și Mașina“, în care actrița spaniolă joacă rolul soției celebrului constructor de automobile Enzo Ferrari, Laura Garello. Pentru acest rol, Penélope Cruz a fost transformată într-un icon al anilor ’50, cu o tunsoare bob lung, un deux-pièce cu fustă cambrat pe talie, poșetă și pantofi în stilul acelei epoci. Un rol în care abia așteptăm s-o vedem, cu atât mai mult cu cât regizorul Michael Mann promite o poveste emoționantă și cât se poate de reală, o frântură din viața geniului de la Maranello.

Penelope Cruz in Vogue Spania (2) jpg

Penelope Cruz in Vogue Spania (3) jpg

Penelope Cruz in Vogue Spania (4) jpg

Penelope Cruz in Ferrari (2) jpg

Penelope Cruz in Ferrari (1) jpg

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2977151870728