Iulie 12, 2018
Kylie Jenner, pe punctul de a deveni cea mai tânără miliardară din lume
Kylie Jenner este cea mai tânără dintre surorile Kardashian/Jenner, însă este și cea care are cea mai mare avere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kylie Jenner este starul de pe coperta revistei Forbes, numărul dedicat femeile miliadare din America, publicația estimând că în acest moment averea lui Jenner se ridică la aproximativ 900 milioane de dolari.

La numai 20 de ani, Kylie este pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America, în acest clasament fiind luate în considerare doar persoanele care au reușit să facă avere prin propriile puteri, nu prin moșteniri, căsătorii sau alte mijloace.

Un lucru cu care Kylie cu siguranță se mândrește este faptul că a reușit să o depășească pe celebra ei soră, Kim Kardashian West, care are o avere estimată la 350 milioane de dolari.

Averea lui Kylie se datorează succesului imens de care se bucură compania sa de beauty, Kylie Cosmetics. Forbes a evaluat compania la 800 milioane de dolari, numai anul trecut înregistrând vânzări de 330 milioane de dolari. Kylie este atât imaginea, cât și si singura proprietară a companiei.

Cum Kylie lansează din ce în ce mai multe produse cosmetice și toate de bucură de succes și de vânzări record, este puțin probabil ca starul reality să nu atingă în acest an pragul de un miliard de dolari.

Astfel, Kylie va scrie istorie, ea urmând să devină cea mai tânără miliardară self-made, reușind să îl depășească pe Mark Zuckerberg, inventatorul Facebook, care a devenit miliardar în dolari la vârsta de 23 de ani.

 

 

www.elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56306743621826