Iunie 13, 2017
KitchenAid - aparatele de uz casnic pe care le găsești doar la MAXIMUM
Adori să-ți bucuri familia cu bucate gustoase și rafinate? Sau abia înveți să gătești, dar visezi să cucerești lumea culinară? Atunci la sigur nu vei reuși fără ajutorul aparatelor de uz casnic - KitchenAid.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

KitchenAid - producătorul aparatelor de uz casnic practice și trainice, a cucerit primele poziții pe piață datorită calității superioare, design-ului modern și duratei lungi de utilizare. 

Etalonul încrederii și duratei lungi de utilizare 

Să gătești o capodoperă culinară nu-ți va reuși fără un robot de bucătărie. Robotul de bucătărie KitchenAid, deja 90 de ani, bucură cu siguranța sa și durata lungă de utillizare. Și toate acestea datorită asamblării manuale, materialelor de cea mai înaltă calitate și nivelului scăzut de zgomot. Efectul maxim în procesul amestecării sau de mixare a produselor se realizează datorită tehnologiei inovatoare de rotire planetară. Numărul de duze, cu ajutorul cărora poți nu doar să bați produsele, să amesteci aluatul, dar și să mărunțești carnea, să tai spaghetti sau să storci un suc, la sigur vor cuceri orice gospodină. 

Să creezi și să gătești bucate, demne de steaua Michelin te va ajuta aparatele de uz casnic de premium class KitchenAid, care poate fi procurată în rețeaua de magazine Maximum. 

 

Bucate de casă - mai sus de orice laudă

... 

Citește continuarea în revista AQUARELLE Iunie 2017!  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90698003768921