August 31, 2022
Kim Kardashian seamănă din ce în ce mai mult cu o păpușă Barbie. Cum a apărut pe online
Kim Kardashian a investit timp și bani pentru a se transforma în „femeia perfectă”, reușind în prezent să fie idolul multor tinere din întreaga lume. Vedeta de reality show uimește cu fiecare apariție, purtând cele mai impresionante haine și accesorii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, fosta soție a lui Kanye West a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care seamănă din ce în ce mai mult cu o păpușă Barbie. Nu era de ajuns că trăsăturile sale o făceau să arate ca aceasta, ea și-a schimbat culoarea părului, trecând de la un brunet intens, la un blond strălucitor, și a optat și pentru o ținută potrivită pentru a completa look-ul păpușii. 

Kim, în vârstă de 41 de ani, a îmbrăcat o rochie mini roz, cu un singur umăr, care s-a mulat perfect pe silueta sa de invidiat. Aceasta și-a completat outfit-ul cu o pereche de pantofi transparenți și o poșetă neagră minusculă. 

Barbie babe: Kim Kardashian tried on a new look when she took to Instagram on Monday afternoon 

Cute touch: The 41-year-old reality TV diva resembled a Barbie doll as she wore a sexy one shoulder pink camo minidress that made the most of her tiny 26in waistline, adding Perspex heels and holding a tiny purse

„Balenci Barbie”, a scris Kim Kardashian la descrierea postării sale de pe Instagram, făcând referire la brandul care a creat rochia pe care o purta aceasta.

She nailed the look: 'Balenci Barbie,' wrote the Keeping Up With the Kardashians vet in her caption

Imaginile au fost realizate în dressing-ul conacului ei din Hidden Hills, California, în spatele său fiind vizibile o mulțime de piese vestimentare așezate ordonat pe umeraș. 

Kim Kardashian a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei

Într-un interviu pentru o revistă de modă și frumusețe, Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit că cel mai mare complex al ei sunt mâinile, declarând că le „urăște” pentru că sunt „încrețite și grosolane”. Antreprenoarea din SUA a vorbit despre îmbătrânire și acceptare în cel mai nou număr al publicației.

„Sunt împăcată să nu fiu perfectă, dar înainte nu eram așa. Îmi urăsc mâinile pentru că sunt încrețite și grosolane”, a declarat mama a patru copii, adăugând: „Mi-am trăit viața, am schimbat atât de multe scutece și mi-am îmbrățișat copiii cu aceste mâini, așa că sunt de acord cu ele acum.”

„Îmbătrânirea nu înseamnă că mă voi strădui să ating perfecțiunea, dar ajungi într-un punct în care spui: „Sănătatea mea este mai importantă decât orice altceva”, a mai spus Kim Kardashian.

Kim a purtat un body senzual, de culoare nude, cu o împletitură de bandă până la podea, în timp ce poza pentru coperta revistei „Allure”. Recent, vedeta a clarificat că, deși este împăcată cu aspectul său fizic, „ar face orice pentru a arăta și pentru a se simți tânără”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69280481338501