Februarie 25, 2022
Kim Kardashian, într-o salopetă din piele, cu sutienul la vedere. Cum a fost surprinsă la Milano
Kim Kardashian a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano, etalându-și ținuta spectaculoasă. Vedeta a purtat o salopetă din piele, cu sutienul la vedere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta soție a lui Kanye West a dovedit încă o dată că orice ținută aleasă îi vine ca o mănușă, atunci când a ales să apară în două outfituri extravagante la Săptămâna Modei de la Milano. Vedeta din „The Keeping Up with the Kardashian”, în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată într-o salopetă din piele, de culoarea muștarului, deschisă în partea bustului, lăsându-i la vedere un sutien  negru. Aceasta și-a purtat părul strâns într-un coc la spate și a accesorizat totul cu o pereche de ochelari de soare negri. 

Kim Kardashian la Săptămâna Modei din Milano/ Profimedia 

A doua ținută purtată de Kim Kardashian a fost un ansamblu din piele negru, care s-a mulat perfect pe corpul ei. A asortat ținuta all black cu mănuși din piele, ghete negre și o pereche de ochelari de soare cu rame albe.

Kim Kardashian la Săptămâna Modei din Milano/ Profimedia 

Cum se menține Kim Kardashian în formă

Încă de la deputul ei în lumea mondenă, Kim Kardashian și-a dorit să aibă un corp perfect, motiv pentru care face și acum câte două antrenamente pe zi în sala de sport a reședinței sale, plus o mulțime de alte tratamente și proceduri estetice care o ajută să-și păstreze formele intacte și silueta subțire. De ani buni, aceasta este un ideal pentru femeile care aspiră să arate ca ea. Multe dintre ele recurg chiar și la operații pentru a fi cât mai aproape de imaginea idolului lor.

Când vine vorba despre mâncare, Kim Kardashian respectă regimul elaborat de un specialist în nutriție care a reușit să-i compună un meniu complet și perfect pentru a-i menține starea de sănătate la cote optime.

La micul dejun optează pentru o omletă, iar la prânz consumă pui la grătar cu dovleac sau o salată de spanac cu sos de brânză feta. Pentru cină, aceasta alege să mănânce paste din zucchini cu cârnaţi din pui picanţi. Ca gustări, preferă nucile sau fructele uscate, humus cu legume crude sau iaurt grecesc cu fructe de pădure. Iar atunci când pofteşte ceva dulce, alege batoanele de ciocolată cu unt de arahide.

„Poate să adauge o porţie mică de orez integral, quinoa, cartofi dulci sau cartof copt. După ce reuşeşti să ajungi la greutatea dorită poţi să adaugi o cantitate mică de carbohidraţi complecşi, deoarece nu te vei îngrăşa la loc”, a declarat Colette Heimowitz, nutriţionistul vedetei.

 

 

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58463215827942