Iunie 28, 2022
Kim Kardashian, într-o pijama foarte scurtă pe Instagram. Vedeta a strâns peste 3 milioane like-uri
Kim Kardashian a uimit cu o nouă apariției pe rețelele de socializare. Vedeta din „The Kardashians” și-a promovat noua colecție de pijamale a brand-ului său de haine, iar fanii au fost surprinși de ipostaza îndrăzneață în care a apărut aceasta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Îmbrăcată într-o pijama extrem de scurtă, produs adăugat recent pe site-ul brand-ului său, Kim Kardashian a strâns milioane de aprecieri pe pagina sa de Instagram. Urmăritorii vedetei de reality show au fost uimiți să o vadă pe fosta soția a rapper-ului Kanye West în ținuta senzuală, formată dintr-o pereche de pantaloni foarte scurți și un top care i-a lăsat al vedere bustul și abdomenul plat. 

Kim, în vârstă de 41 de ani, s-a fotografiat în mai multe seturi de pijamele, același model, însă culori diferite, printre care negru, alb, bej și maro roșiatic. Pijamalele i-au pus în evidență pielea bronzată, dar și părul vopsit recent într-un blond platinat. 

„Tocmai am lansat noile pijamale”, a scris Kim Kardashian la descrierea postării pe contul de Instagram.

Kim Kardashian puts on a busty display while modeling the new Skims Kim's  Sleep Set loungewear - idnlending 

Kim Kardashian ar fi distrus rochia de 5 milioane de dolari a lui Marilyn Monroe

Starul reality-show-ului „The Kardashians”, în vârstă de 40 de ani, a vorbit pentru prima oară despre posibilele daune pe care ar fi putut să le aducă faimoasei creații. Rochia în care s-a îmbrăcat regretata Monroe ​​în 1962 pentru a-i cânta „La mulți ani” președintelui american John F. Kennedy a fost achiziționată de muzeul Ripley’s Believe It or Not! pentru aproape 5 milioane de dolari.

„Continuăm să auzim lucruri de genul „Rochia este distrusă”. Toate acestea sunt adevărate sau nu?”, a întrebat-o gazda Today, Hoda Kotb. „Nu. Ripley și cu mine am lucrat atât de bine împreună. Au existat persoane desemnate special să se ocupe de ea, care au purtat mănuși și care au pus rochia aceea pe mine. A fost un întreg proces... Am apărut pe covorul roșu în halat și papuci și mi-am pus rochia abia când am ieșit de pe covor, fix cât să urc scările... Probabil că am purtat-o ​​3 minute, 4 minute. O respect pe Monroe, înțeleg cât de mult înseamnă această rochie pentru istoria americană. În ceea ce privește tema Galei Met, fiind una pur americană, m-am gândit: „Ce este mai american decât Marilyn Monroe, cântând fericită președintelui Statelor Unite?”, a răspuns Kim.

Kim a vorbit și despre decizia de a da jos multe kilograme pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe: „Am privit-o ca pe un rol. Îmi doream foarte mult să port această rochie. A fost foarte important pentru mine... de fapt, am învățat atât de multe despre stilul meu de viață și sănătatea mea. De atunci am continuat să mănânc cu adevărat sănătos. Am slăbit aproape 10 kilograme acum. Nu încerc să dau jos mai mult, dar am mai multă energie ca oricând. Am tăiat atât de mult zahăr. Mâncam prea multă 'junk food'. Mi-am schimbat complet stilul de viață.” 

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64410376548767